www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Real life Radagast

Idag fick jag bak-mani och begav mig upp till min mor för att använda hennes kök och ugn, då min ugn inte vill fungera utan att strömbrytaren slås av och hela lägenheten blir av med elen.
 
 
Det blev en chokladkaka med chokladglasyr, bullar med vanilj (för jag glömde kanelen hemma!!), kära små kolakakor, typ hallongrottor fast med kinapuffar istället (kommer inte ihåg vad de egentligen hette haha) samt havrekakor med choklad.
 
Jag kom ifrån mammas strax innan midnatt och efter 10mins promenad så sprang jag in i denna förtjusande lilla räven. ♥
 
 
Jag såg något springa över vägen och sen springa rakt emot mig. Kände direkt att det var en räv även fast jag inte redigt såg det. Den var väldigt nyfiken och sprang runt nära mig. Lyssnade och spejade. Satte sig ner ungefär 1 meter ifrån mig och kollade på mig och min påse med godsaker och chokladkakan. Aldrig haft ett sånt nära möte med en räv förrut.
Blev nästan lite till mig. Jag absolut ÄLSKAR djur. Gjorde små låga ljud ifrån mig och man märkte att den lyssnade.
När jag väl gick därifrån (stod säkert 10min i som en trance över denna gulliga varelse) så sprang den med mig en bra bit nerför gatan, men svängde sedan in i en trädgård och försvann.

Hoppas vi syns igen ♥

With a little help from my friends.

Jag har under cirka 12 års tid haft svår depression i omgångar.
Är inne i en sådan period just nu där jag inte har någon motivation till någonting. Det enda jag "orkar" med just nu är ifall jag blir inringd till att jobba.
Allt annat försummar jag, så som att äta till exempel.
 
Jag har dock under de senaste 4 månaderna träffat en skara enormt bra vänner.
Är det inte en helt underbar känsla när du träffar någon som du verkligen INTE vill förlora?
Det är hur jag känner för dessa underbara tjejer jag började prata med i Februari och äntligen fick träffa i April då jag gick på 5 Seconds of Summer i London.
Är inte en sådan person som pratar om hur jag mår osv för när jag väl har gjort detta innan så har jag mer eller mindre blivit skrattad i ansiktet eller helt enkelt ignorerad. "Du är bara lite ledsen. Det går över"...
 
Träffade även en enormt trevlig tjej (hon är 4 månader äldre än mig så kanske inte ska kalla henne tjej, men inte kan jag kalla henne för dam heller. haha) när jag gjorde min avslutande praktik som köksbiträde för cirka 3 veckor sen och även hon en redig lite klippa i mitt liv just nu.
Att ha någon som verkligen förstår hur jag mår och som vill mig väl är någon ovanligt för mig. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad över att ha dessa personer i mitt liv.
 
 
 

I ain't afraid of no ghost!

 
Who you gonna call?! GHOSTBUSTERS!
 
Idag var det Sverigepremiär för denna guldklimp!
Glömde nästan bort jag hade biljett men jag hann dit och det är jag glad över.
 
Som 80-tals barn så växte jag upp med filmer så som Star Wars och Ghostbusters. Därför är det lite så att det är ett kärt barn och man bara måste se filmen om en ny har gjorts.
 
Det finns säkerligen många trailers ute på interwebben, men den jag såg när jag gick och såg nya Star Trek Beyond i förra veckan (blir kanske en post om det med.) fick mig att känna att 100kr kanske inte var värt pengarna. Jag fick dock "eat my words" för jag tycker den verkligen var SUPER bra. Vi har alla olika smak såklart men om ni tycker om "originalen" så ska ni nog ge denna en chans.
 
 
Om det är några 5 Seconds of Summer fans som ser detta blogginlägget och tänkt gå enbart för att Girls Talk Boys ska vara med i filmen, så gör er ej besväret (om ni nu inte är ett stort GB fan!!). Ryktet är att GTB ska spelas under en scen på en restaurang, men jag kan säga redan nu att isf spelas den jädrans lågt, och om du är inne i filmen som jag själv var så lägger du inte märke till en sådan sak.
Jag älskar 5SOS och tycker väldigt mycket om deras sång till soundtracket, men att gå enbart för en låt som inte ens kommer höras, det är inte värt pengarna.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0