www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tandlöse

 
(bild från när jag fick hem honom för lite över 2mån sedan)
 
Igår när vi låg i soffan och mös så tyckte jag Legolas ena undre K9 satt lite konstigt så jag pillade på den och den trillade bort på direkten mer eller mindre.
Han är ju i åldern då de tappar mjölktänderna, men aldrig varit med om eller sett det hända / hittat tappade tänder osv.
Jag kollade han i munnen efteråt och såg att han då även tappat sin andra undre K9 nyligen, så nu är han K9-lös i underkäken.
 
Båda de nya tänderna är på väg upp redan så allt är som det ska.
 
Vägde även honom imorse och lillpysen väge 2,5kilo. Inte så liten längre kanske? Han vägde ju "bara" 1,3kilo när jag fick hem honom sista veckan i Maj.
Min lille "fis" <3
 
Grace, äldstingen, väger ju 3,1kilo och hon är 7år. Legolas kommer snart vara ifatt henne i vikt. Sen tror vi ju att Legolas kommer bli relativt stor.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!