www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Aliens

 
Härom kvällen såg jag Alien Covenant.
Vill väl börja med att första Alien filmen jag såg var Alien vs Predator som kom 2004. Den släpptes på eller kring min födelsedag för jag kommer ihåg att jag och en dåvarande kompis gick på bio för min födelsedag, men jag fick betala...
 
Iaf, efter det har jag nog sett de Alien filmer som ploppat fram, och jag såg Prometheus utan att veta att den var relaterad till Alien filmerna, förrän i slutet av filmen ungefär.
 
Jag är en person som oftast kollar på en film för jag tycker den verkar bra, eller den har en skådis jag tycker om med i den.
 
Alien Covenant kollade jag lite bara föratt jag hade inget bättre att kolla på, sen var ju Michael Fassbender med i den. <3
Lite på efterkälken kom jag ju ihåg att det är han som spelar David i Prometheus.
Så direkt tänkte jag ju "åhh Covenant är en prequel till Prometheus, för David "dör" ju i Prometheus" men så var inte fallet...
 
Ni som är stora Alien fans visste ju säkert redan om att denna var en sequel till Prometheus, så låt mig vara lite "blond och dum" är ni snälla.
Dock tyckte jag filmen var väldigt flamsig och hade inte någon "röd tråd" som gjorde att filmen hängde ihop.
Ska kolla de första Alien filmerna för och se om det är ett bra slut på Covenant för att binda ihop den med Alien filmerna, så får väl återkomma med det.
 
En film som jag absolut tycker ha en bra sammaknytning är Hobbit till LOTR. Där var Peter Jackson bra!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!