www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

May the force be with you.

 
Postern för nya Star Wars släpptes för någon dag sedan.
Är uppväxt med Star Wars, alltid älskat och kommer alltid att älska Star Wars.
Jag kommer inte kolla något trailer heller för filmen, då det är många som jobbat med filmen som sagt åt folk att inte kolla på den för de avslöjar för mycket.

Jag gick på The Force Awakens utan att ha sett någon trailer. Dock fick jag filmen förstörd för mig innan jag ens kommit in i biomörkret, då jag postade bild på min biobiljett och den utställning som fanns på plats på min biosalong (Lifesized Darth Vader, Darth Maul och Kylo Ren. Samt en Stormtrooper hjälm, Luke's lightsaber, och lite annat smått och gott). En främling på den stora vida webben tyckte det var roligt att kommentera på min bild med det största som händer i filmen, och därmed förstöra spänningen i det hela.
Folk är allt snälla dom!

När Rogue One släpptes så var det utställning även då, men var på ett ungefär samma som för The Force Awakens, fast de hade bytt ut Kylo, Vader och Maul mot lifesized BB-8. Vilket jag tyckte var lite weird för man tycker ju de ska hålla sig till temat för filmen och BB-8 är inte med i Rogue One...

Dock hade de R2-D2 på plats. Det var ganska häftigt! Någon som hade byggt honom och körde runt honom i biosalongen innan filmen visades. <3
 
Jag hoppas att de gör ett bra avslut för Princess Leia, då detta blev ju Carrie Fisher's sista Star Wars film. :(
Hon är evigt saknad.
 
Har biljett bokad till första visningen i min lilla stad, den 13e December!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Är utbildad köksbiträde och jobbar med detta. En dröm jag haft länge är att utbilda mig inom Administration och sen jobba som PA (Administrativ assistent är väl vad det ses som på den svenska arbetsmarknaden), samt flytta till Storbritannien/Skottland.
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!