www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

You'll float too.

Detta är MINA synpunkter på IT, och absolut inget påhopp till er som tyckte om den.

 
Så inatt runt 02:30 var jag klar med att kolla nya IT och originalet från 1990.
Aldrig sett dessa innan. Anledningen var nog för alla sagt hur läskig den var och Pennywise skulle man absolut inte prata om!

Men igårkväll så bestämde jag mig för att kolla nya IT filmen som släpptes nu i September.
Väldigt, VÄLDIGT besviken var jag. Jag skrattade mig igenom filmen och satt hela tiden och tänkte "När kommer det läskiga?"
Något som jag fann lite creepy men inte läskigt var scenen från biblioteket med Ben när han går på upptäcksfärd, för och inte säga allt för mycket.
 
 
Eftersom jag tyckte IT 2017 var helt klart en stor besvikelse och alla har sagt så mycket bra om IT, så kollade jag originalet från 1990. Denna var ju en mini-serie på två avsnitt, 90min vardera.
 
Denna var en besvikelse även den.
Visst skrek det 90-tals film över den när det kom till kvalitet, men även denna höll verkligen inte måttet för vad folk har bankat in i min skalle.

Om jag ska välja en av dem så tyckte jag att IT 2017 var bättre, "cinematically", och självklart har de mer att arbeta med nu för tiden jämnfört med 1990, men den höll ju ingen skräckstandard alls.

Min stora besvikelse ligger nog mycket i att jag bestämde mig för att läsa boken när de sa att en ny IT film skulle släppas, och den satte sig verkligen. DEN Pennywise som Stephen King beskriver, HAN blev jag rädd för. Men ingen av filmerna levererade, tyvärr.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!