www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En veckas ledighet

 
 
Här har man varit så inaktiv så det har bildats spindelväv i hörnen här tycker jag.
Det har faktiskt inte hänt så mycket under tiden jag varit inaktiv. Mycket jobb! Jag är bara anställd på 50%, men under sommaren har jag jobbat mer än heltid. I Juli kommer jag ha jobbat 191tim, skulle varit 203, men gick hem i Lördags pga sjukdom och gav bort mitt pass igår (Söndag). Våra pass är ju allt mellan 11-13tim långa beroende på dag på veckan OCH om det är dag eller nattpass. Så det är inte så många pass jag egentligen haft, men blir ju många timmar total pga längden på passen.
 
Nu är min brukare med familj uppåt landet på "Semester" och då jag inte kunde följa med denna sommaren så har jag nu ungefär en veckas ledighet. Går på ett nattpass kl19 på Söndag. Vi börjar nattpassen normalt kl21.
 
Jag ska iväg både Torsdag och Lördag så lite ska man hitta på iaf. Vart jag åker får ni reda på i ett kommande blogginlägg!
Måste hålla lite spänning här på bloggen. haha
 
Hoppas ni alla har en underbar sommar, och om ni befinner er i områden som är drabbade av skogsbrand så skickar jag massa lyckotankar att ni håller er säkra!

Överraskning i brevlådan.

 
 
Detta var för kanske 1,5-2 veckor sedan, men jag hämtar alltid posten efter jag kommer hem från jobbet. Detta är cirka kl22 på kvällen. Mina pass är oftast 13tim, 12tim om jag jobbar på helgen.
De få gånger jag jobbar natt så är dessa 11tim under veckorna och 12tim på helgen.

Men ja, blev lite smått förvirrad när jag öppnade postlådan och detta låg där. Jag har inte beställt några gratisprov eller liknande, och står inte heller varifrån det kommer.
Min lilla Chili-fis har ju fått någon form av foderallergi så hon går nu på Royal Canin Sensitivity Control och mår så bra.
Grace och Legolas går ju också på detta foder då det blir jobbigt att ha två torrfoder, och så kanske Chili råkar äta av det "vanliga" och så blir det massa kräkningar. På sätt och vis kanske hon känner att det luktar annorlunda och undviker det, men vill inte riskera det.
Chansen finns ju att sidan jag beställde veterinärfodret ifrån är vart paketet kommer ifrån. Will we ever know?!

Lite annat smått och gott är väl att jag nu tar mina två lediga dagar på största allvar och verkligen vilar, för på fredag går jag på mitt marathon av 6 dagspass på raken. Jag jobbar 8-21, eller 9-21 (om det är helg) och under dessa 6 dagar kommer jag samla på mig hela 76tim. Sen är jag ledig EN dag, jobbar igen, ledig EN dag och sen jobbar jag igen.

Efter det har jag sex dagar ledigt för kunden och dennes familj åker till deras stuga och jag kan inte följa med denna sommaren pga katterna.

Kommer fokusera på min ledighet under dessa passen. Känner redan hur död jag kommer vara.

Hoppas ni alla har haft en bra vec
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0