www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

You used to call me Baby, now you're calling me by name.

 
 
Igår förmiddag tog jag tåget upp mot Stockholm för att äntligen se 5 Seconds of Summer.
Jag såg dem senast den 1e Juni 2016 då de spelade i Globen. Tanken var att gå och se dem i Köpenhamn i Augusti förra året då de spelade på Tivoli men det blev aldrig av.
 
När biljetterna för denna spelningen släpptes den 2e Mars så tror jag nog jag åldrades med sisådär 20 år, iaf mitt stackars hjärta.
Jag är van att gå på spelningar där stressen över att få tag på en biljett inte är så värst stor.
Så när 5 Seconds of Summer meddelar att de ska komma till Stockholm och spela på ett ställe om bara håller 750pers, då de normalt spelar arenor som Globen, får man lite smått panik.
Men jag fick, som ni såklart märkt, tag på en biljett och igår var det dags för spelningen!
 
 
 
Jag anlände i Stockholm kring 15:45 och började genast stressa mig bort mot Debaser Strand, där de skulle spela.
Går alltid igenom Gamla Stan, så när jag kom över dit så sa jag åt migsjälv att jag kan ta det lugnt, sluta stressa!
 
Ett istäcke mellan Södermalm och Liljeholmen

Planen var aldrig att köa. Jag skulle stå där bak och njuta av spelningen då spelhallen endå var så pass liten.
Till Debaser anlände jag strax efter 16:30. Ställde mig i kön kring 17 snåret. Dörrarna skulle öppnas 18:30. Jag var ganska så långt bak i kön som ni nog förstått, så vi kom väl innanför dörrarna 19:15 kanske...
De var personliga biljetter till spelningen så ID kollades på alla personer, därför tog det lite extra tid.
 
 
Såhär långt "bak" hamnade jag. När jag kom innanför dörren så sa vakten att nu var det bara 500pers kvar att släppa in, alltså hade bara 250st kommit in än så länge. Jag stod vid ljus/ljud båset och kunde luta mig mot kravallstaketet som stod där. Väldigt nöjd med vart jag hamnade, även att jag skulle haft bra vy längst bak också.
5 Seconds of Summer skulle gå på cirka 20:00 stod det på biljetterna men var inga satta tider egentligen.
Kl 20:30 går de på scen och spelar till 21:30.
Paniken över att de kanske skulle spela länge och jag skulle behöva springa till Centralstationen var ganska hög, så när det bara spelade en timme så tackade och bugade jag då jag lugnt kunde traska tillbaka till mitt nattåg.
 
Tåget avgick från Stockholm C kl23:10 och jag var hemma hos mina pälsklingar kl08 imorse, och de var så glada att se mig.
Vi har gosat på soffan och kollat Elementary hela dagen och ska fortsätta med detta när jag skrivit klart detta inlägget.
 
------------------------------------------
 
Deras setlist igår var;
 
She Looks so Perfect
Girls Talk Boys
Disconnected
Moving Along (ny låt)
She's Kinda Hot
Valentine (ny låt)
Amnesia
Lie To Me (ny låt)
Waste The Night
Talk Fast (ny låt)
Youngblood (ny låt)
Jet Black Heart
Want You Back (ny låt, men redan released)
 
-----------------------------------------
 
Youngblood och Talk Fast är definitivt mina favoritlåtar än så länge från nya skivan.
Jag kommer därför posta Youngblood videon jag tog igårkväll, samt Girls Talk Boys (som är från senaste Ghostbusters OST) för älskar verkligen den låten.
Har fler låtar från igår uppe på min Youtube, så kolla gärna in där om ni vill kolla på dem. Moving Along och Valentine är två av dessa videor.
 
 

Happy Birthday <3

Medan jag marathonade Lotr/Hobbit (jag klarade ALLA filmerna! Doesn't mean crap för typ 99% av folket men jag är stolt att jag klarade det denna gången!), så fyllde min lille fis hela 1år.

Han är född den 10 Mars, 2017.
Så när klockan slog midnatt pausade jag Battle of The Five armies och sjöng Happy Birthday till honom (blev såklart totalignorerad! haha).

Men hela dagen igår så chillade han bara. Alltså mer än normalt och han verkade så nöjd med livet. Går inte att förklara. Väldigt pratglad var han med. <3
 
Här kommer en massa, massa, bilder på min ginger baby.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vet inte vad det var som fick han att börja ligga i handfatet. Han ligger inte här och sover längre, men hoppar gärna upp och lägger sig när man är på toan på morgonen. Det komplicerar tandborstning, men det får man ta. haha
Han har knappt fått plats på ett bra tag, han blev jätte redan vid 6mån ålder.
 
 
 
 
Han brukade vara liten...
 
 
Nu är Grace ingen match längre.
 
 
 
 
 
 
 
Lite större här än på de första bilderna där han sitter i fönstret. <3
 
 
 

One of the two joys in my life

 
I Söndagskväll sov jag tidigt för jag kände på mig att jag skulle få jobbsms på måndagsmorgonen.
Vaknade kl7 av mig själv och bara låg och mös i sängen med katterna när det plingade till i mobilen kring 07:20.
Jobb 8-17. Då jag inte behövt ta några smärtstillande under helgen så tänkte jag "why the heck not.." så skickade iväg ett JA och hoppade upp ur sängen och gjorde mig lite havregrynsgröt med rivet äppel och kanel. mums <3
 
Ryggen höll under hela jobbpasset, dock var jag såklart tvungen att skada mig på något sätt, så klantig som jag var grabbade jag tag i ett ugnställ från ugnen och brände mig rätt så rejält.
På med kylgel från förstaförbandetlådan och bara fortsätta jobba!
Nu, en dag senare, känner jag inte ens av det. Det stramar lite när jag spretar med fingarna då jag brände mig vid långfingret, men annars känner jag inte av det alls.
 
Iaf, to the point of this post, kom hem till lite post och hade fått dessa två beauts i brevlådan.
När jag köper konsertbiljetter till spelningar i England så försöker jag använda mig utav Ticketwebs. Speciellt för de har ofta valet att "print at home"  eller relativt billig frakt till Sverige. Plus de skickar oftast ut biljetterna väldigt snabbt. Frakten för dessa kostade mig bara £3 nånting per biljett. Vilket, fair enough, är endå 30+ kronor men om du tänker efter så kostar ett utrikesfrimärke hela 21kr nu!
Det är jämfört med Ticketmaster UK rena rama fyndet då de vill ha £18 för de skickar med UPS. Du har inte ens valet att välja boxoffice collection eller print at home på senaste! Det är absurt!

Men ja, The Maine köpte jag förra Onsdagen, 28 Februari, och PVMNTS köpte jag den 23e Februari. Trodde inte att de skulle trilla ner i brevlådan såhär snabbt!

Det är endå roligt att ha dem "i handen" så att säga, det gör det mer verkligt och jag är så pepp även fast det är en bra bit kvar till slutet på Maj och ännu längre till början av Juni.
Ja, The Maine är ju 6e Juni så idag är det exakt 3månader!
 
Har dock 5 Seconds of Summer i Stockholm om 2 veckor! Det ser jag fram emot! Alltid roligt att komma bort ett par timmar.
Att man kan resa vid lunchtid och endå komma till konserten i tid är inte något jag upplevt på länge då jag inte går på konserter i Sverige.
Mjo, jag gick ju på Neck Deep i Köpenhamn i höstas, åkte hemifrån kl13 och kom till Köpenhamn vid 16. Perfekt då dörrarna öppnade vid 18.
Och för Falling In Reverse / The Word Alive i Januari så åkte jag hemifrån 15:15 och anlände i Göteborg 19:50. Dead Girls Academy gick på kl20. Perfekt där med!
Men vad jag försöker säga är att det inte är a regular thing att jag går på konserter på hemmaplan.
Dock är det en hel del bra band som kommer till Sverige/Danmark under våren.
Vi får se vad som händer!
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0