www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Han Solo, you're a dead man...

 
Jag gick av mitt nattpass kl08 och sov sedan tills strax innan 13, för att sedan gå på bio 14:45.
Första visningen av nya Star Wars och den var helt underbar!
Jag var pepp inför denna då jag älskar Chewbacca och Solo, men efter floppen med Rogue One (jag tyckte inte den var bra) så var jag samtidigt lite skeptiskt. Ville ju absolut inte att denna skulle vara dåligt gjord!

Men som sagt, jag tyckte den var jättebra, och det var inte bara fokus på Han Solo utan även lite på Chewie.

Jag brukar sitta på rad 3, rad 2 om min plats på rad 3 är bokad.
Idag råkade jag hamn på rad 4! Men det var en glad skara människor som satt brevid mig och det var en herre som var där med några barn i skolålder och han visade mig en lite tecknad video mellan Star Trek och Star Wars. Den var rolig, och jag kommer lägga in den i slutet av detta inlägget!

När filmen var slut så stod ägaren till bion utanför salongen och sa att om man ville tävla om en Han Solo tavla så skulle man skriva sitt namn på baksidan av sin biobiljett och lämna den i en liten burk, sen drar dom en vinnare.

Som jag nog nämnde i mitt förra inlägg så skulle jag vara ledig Tors-Fre för att sen jobba helgen.
Nu är det så att alla verkar bli sjuka och jag ska jobba imorgon, och kanske även på Fredag.
Samt helgen då.

Sen har jag en kurs på torsdag nästa vecka, och hoppas på att annars få vara ledig resten av dagarna.
KANSKE jobbar helgen, vi får se. Kommer jobba dagen imorgon med hon jag isf kommer ta pass ifrån nästa helg, och vi bestämmer nog det på plats imorgon.

Nu ska jag mealpreppa lite och sen gå till sängs! Måste ju upp tidigt imorgon.

Någon av er som tänkt gå och se Han Solo filmen?
 
 
 
Här kommer videon som jag fick visad till mig medan vi väntade på att filmen skulle börja.
 

Oh how the night changes

 
Denna bilden är tagen igårmorse kring kl05.
Var så trött att jag var tvungen att gå ut flera gånger för att hålla mig vaken. Den svala luften hjälpte lite.
Jag råkade somna till ett par gånger mellan kl4-8, men det rörde sig om cirka 5min eller så. Vi är endå dubbelassistans som tur väl är.
Planen var ju att sova någon timme innan jag gick på mitt första nattpass, men tyvärr hittade jag en stor äcklig spindel i hallen så fick städmani istället. Tror min trötthet på morgonkvisten låg lite i att jag inte sov innan mitt pass. Brukar ju sitta upp på nätterna ibland, så har oftast inte problem med att hålla mig vaken.

När jag kom hem igårmorse, från nattpasset, så mer eller mindre ramlade jag ner i sängen, men väcktes igen 5tim senare av att min älskade lilla Chili inte mådde bra.
Hon går nu på lite magmedicin i hopp om att det ska lösa det hela, annars så ska jag byta till ett foder som är snällare mot magen och som är mer lättsmält. Sådant kan ju alla tre av mina snuttisar äta utan att de tar någon skada.

Ska även på nya Star Wars ikväll. Har biljett bokad kl21, men funderar faktiskt på att gå på 14:45 eller 18:00 visningen istället så jag kommer isängs tidigt. Är ledig ett par dagar, så vill ta vara på sömnen, sen jobbar jag Lör-Sön då jag fått en kollegas pass.

De har bytt bokningsystem hos min biograf sen ett bra tag tillbaka, så istället för att kunna avboka själv så måste du emaila biografen, så om jag bestämmer mig för att boka annan visning ikväll så kanske inte de hinner se mitt email om avbokningen av den andra... Det kanske går att säga till på bion, men ifall det inte går så är man ju screwed. haha

Har även nu under natten beställt hem ett par(2st) nya hörlurar till min iphone. Har ju 7an så måste ha sådan med lightningkabel.
Vet ej om jag nämnt det, men tappade ju bort mina 3,5mm hörlurar och lightning adaptern man får med mobilen när du köper den, när jag gjorde mitt första pass förra Måndagen. Var på sjukhuset så de var lönlöst att försöka hitta dem dagen efter.
Köpte hem ett par wireless hörlurar, som jag fick på onsdagen, som jag ska reklamera för de har börjat glappa och bara högra hörsnäckan funkar, och det tycker jag är helt oacceptabelt efter att bara ha haft dem i under en veckan. Som du bär dem när du använder dem så ska de inte bli något glapp i kabeln. Iaf inte på såhär kort tid.

Nu ska jag leka gammal dam och lägga lite patiens.

Trevlig natt på er!

Nervös

bild lånad från google
 
Ikväll ska jag jobba mitt första nattpass på jobbet. Som jag nämnde i tidigare blogginlägg så har hen aktiv assistans, vilket betyder att vi inte får sova under nattpassen (inte dagpassen heller såklart, men det var väl ganska obvious haha).
Ska ner till affären en snabbis strax och köpa hem lite morötter och gurka så jag kan fixa "natt-snacks" och sen ska jag försöka sova någon timme för att förhindra att jag blir trött mitt i natten. Funderar på att ta med mig datorn och min externa hårddisk och kanske fixa lite med bilder osv.

Har coldbrew i kylen så ska även fixa ihop en iced latte innan jag drar mig till tåget ikväll. Börjar inte förrän kl21!

Hoppas ni alla haft en underbar start på veckan!
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0