www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Det skär i hjärtat

Förrförra helgen, på min lediga dag, så traskade jag ner till Maxi på förmiddagen för att köpa hem lite saker till mig samt mat till katterna.

När jag kommer hem och låser upp lägenhetsdörren så kutar både Grace och Chili ut från köket. Stänger dörren och svänger in i köket då jag ska lägga in varor i kylen och där, på golvet, låg en blåmes och Legolas var på väg att attackera den igen.
Grabbar åt mig fågeln snabbt som attan. Vettskrämd är den både från katterna och att jag tog upp den i handen.
Kollar snabbt igenom den för och se om den har några synliga skador, sen letar jag reda på en kartong som jag lägger ett par handdukar i och ställer sedan ut lådan på balkongen.

Den piggnade till lite medan jag höll den och fixade ihop lådan, men när jag kollade till den efter en timme så hade den tyvärr dött :(
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!