www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Workaholic

En sketen kvällsbild på London skyline tagen med mobilen.
 
Det är väl inte något man ska vara stolt över, men jag är en workaholic.
Kanske är det för att jag bara är timanställd just nu och vill ha alla timmar jag kan få, eller så är det att jag inte kan säga nej när kökschefen kommer personligen och frågar mig om jag kan ta det och det passet istället för att få ett jobbsms på mobilen?

Vilket fall som, så hade jag tänkt vara ledig idag, men så fick jag jobbsms vid 16:30 igår när jag fortfarande var på jobbet (jobbade 9-18 pass. Normalt får vi jobbsms kring 14-15tiden), och så tackade jag Ja. Har jobbat 9-18 eller 8-17 pass denna och förra veckan, men idag jobbade jag 06:30-15:30. Kändes konstigt att gå hem från jobbet när det fortfarande var ljust ute.
 
Och idag kom assisterande kökchefen in och frågade mig om jag kunde ta 9-18 passet imorgon. Jag hade verkligen viljat vara ledig imorgon men självklart tackade jag Ja, även fast jag under morgonen faktiskt varit inne på TimeCare, som vi använder oss av, och tagit bort min tillgänglighet imorgon.
Men i helgen så är jag helt ledig. Kunde jobbat på Lördag men nehe du! Jag tänker bara lata mig hela helgen.
Har trots allt jobbat Mån-Fre.
 
Det bästa med att jobba mycket är att jag kanske ha råd att åka på The Used när de kommer till England. Dom har jag inte sett på 11år!!
Sen vill jag ju åka på Slam Dunk Festival med, men det är inte förrän i Maj nästa år. Och Taking Back Sunday ska ju spela <3
Har inte sett dem sen 2007!!

Just nu fokuserar jag dock på att "bygga upp" en spar-buffert så jag har om något skulle hända, att jag kanske inte jobbar mycket en viss månad osv.
Kanske t.o.m spara ihop till körkort för då kan jag bli anställd inom "poolen" och ha fast 80% jobb i månaden och mer om det behövs. De sökte köksbiträden inom "poolen" nu, men körkort är ett krav då de vill man ska åka runt både hit och dit.

Är redan uppbokad 56tim i December, dagarna före/efter jul och på självaste julafton.
De har inte bokat folk för nyår än men har inget bättre för mig så kan jobba då med om jag får :)
 
Löning på Måndag så ska sätta mig ner nu och skriva en lista på sådant som behövs köpas hem.
 
Hoppas ni alla haft en trevlig vecka!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!