www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Fredag!

 
 
Finisar!

Alltså jag är grymt peppad för den här helgen, eller ja, speciellt imorgon.
För imorgon ska jag först åka ner till Tomelilla och träffa underbaraste A, som jag inte sett sen NeckDeep där vi faktiskt träffades för första gången.
Sen ska jag åka hem, men inte hoppa av i lilla Ronneby, utan åka vidare mot Karlskrona där jag ska möta upp K och bara umgås.
 
Så jag kommer vara hemifrån hela dagen, men jag är så enormt taggad att tröttheten jag kommer känna när jag väl är hemma i min säng sen, kommer vara såå worth it!
 
Häromdagen så skadade sig en jag jobbar med, och igår tvingade vi henne att åka till akuten för hon hade konstant ont i huvudet osv.
Visade sig att hon slagit sig så hårt att hon fått hjärnskakning! Hon kom en snabbis på morgonen, men vi fick inte in någon vikarie för henne så idag stod jag helt själv i serveringen och hade hand om 450barn!
Yours truly did swimmingly though.
Connectade med barnen idag på något vis, det hela gick väldigt smidigt. Idag var en väldigt bra dag, förutom att T har fått hjärnskakning såklart.

Ska städa lite nu under kvällen och sen ta en långt skönt bad.
Vill inte ha så mycket att göra på Söndag då jag även ska tvätta då.
 
Hoppas ni alla får en trevlig helg!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!