www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

I've tried to find a way, I swear I've tried. All I have left is you by my side.

The Word Alive @ Pustervik, Göteborg
 
Hej Finisar!
 
Nu undrar ni säkert varför jag är uppe kl02 en Lördagsmorgon. Eller kanske inte. haha
Iaf, så är anledningen inte den ni säkert tror, utan jag råkade ta en powernap på 4tim i eftermiddags så här sitter jag nu, klarvaken.
Jag har dock inte varit helt oproduktiv, utan håller på att städa i köket.
Det har staplats disk där inne under veckan då jag faktiskt haft något så enormt ont i ryggen. Har poppat painmeds som bara den, enligt doktorns ordination, men ska träffa sjukgymnast på Måndag då det ej har blivit bättre. Faktiskt blivit sämre.
Smärtstillande gör vad de ska till en viss gräns under dagen, men då jag oftast är i sängs vid 21-22tiden och sover tills kl7-8 så har ju sista dosen medicin hunnit gå ur kroppen och jag vaknar med lika ont i ryggen som jag hade morgonen innan.
Därför ska jag ju nu få träffa en sjukgymnast och förmodligen få ordning på varför jag har ont. Det hela började när jag insjuknade i en förkylning för snart 2 veckor sedan, men när förkylningen gick ur kroppen så blev ryggen värre. Om du kände mig så skulle du veta att mitt liv är en pina just nu.
Jag HATAR att ta piller! Så att behöva ta upp till 9 smärtstillande tabletter om dagen är rena rama helvetet för mig. It makes my skin crawl. Jag tar inte ens smärtstillande när jag har mensen och du vill inte veta hur dåligt jag mår under den tiden på månaden.

Iaf, nu har jag skrivit om allt och ingenting, förutom det som inlägget egentligen skulle handla om. haha

Idag, 24e Februari, är det en hel månad sedan jag var och såg mina älskade The Word Alive när de supportade Falling In Reverse.
De sa de ska försöka komma tillbaka under året, men de var här innan sommaren 2017 och nu i början av 2018, så vi får se. Tror de bara får komma si och så många gånger under en 12månaders period, då de måste skaffa visum för att komma hit.
Jag vet inte vad som gäller faktiskt.
Men iaf, jag vill ha tillbaka dem till Sverige nu på direkten! <3
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!