www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Banna mobiler på bion?

 
 
Finisar!
 
Som tidigare nämnts så var jag och såg nya Insidious i fredagskväll.
Filmen var bra, men inte läskig som jag hade hoppats. Insidious Chapter 3 är den jag ogillar mest för jag tycker gammelgubben är så läskig. haha
I, Insidious - The Last Key, får vi en backstory på Elise och allt handlar om saker som hände när hon var ung och som sedan har kommit tillbaka när hon är gammal.
I slutet av The Last Key så kommer alla filmerna full circle, vilket jag gillar. Finns inget värre än när en serie filmer slutar utan en genomgående förklaring till varför saker hände.
Paranormal Activity var ju inte världens bästa serier av filmer, men även där kom det ju "full circle".
 
Nu ska jag komma till meningen med titeln...
 
För det första, jag har aldrig suttit i VIP-salongen som öppnades på min bio, i Maj 2017. Dock lyckades jag pricka in en perfekt sittplats, så nu har jag min plats i stora salongen och även i VIP.
Men men, back to the point.
Jag har inte så stort problem med att folk pratar under en film så länge de viskar. Har själv gjort så när det är något som hänt och man bara måste express hur man känner i just det tillfället för kompisen man är på bio med.
Men att sitta HELA filmen och snapchatta, med ljudet på, och även prata högt med kompisen brevid, det gör mig förbannad.
Jag går på bio för att se filmer jag längtat efter OCH för att se dem i bästa kvaliteten möjligast!
Om denna personen ville spendera 120kr för att sitta i biosalongen och snapchatta så är det upp till dem, men ha respekt för de som kom dit för att njuta av filmen!
 
 
Tack och hej!
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!