www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tell me, what is death, if life is just a bitch?

 
Jag kan vara ganska impulsiv, men aldrig såhär!
Igår under morgonfikat på jobbet så bestämde jag mig att jag skulle dra upp till Göteborg när jag slutat, och gå på Falling In Reverse / The Word Alive.
Så under min rast så bokade jag biljett och transport, och visste gott och väl att idag skulle jag vara på plats på jobbet igen kl08!
När jag slutat sprang jag hem en snabbis då jag bor bara 5min från där jag är just nu, och fixade med katterna och sen ner till resecentrum för att 15:15 påbörja min resa mot Göteborg!
Min resa var uppdelad på 3 sträckor. Först buss till Tingsryd där jag sen fick byta för att fortsätta mot Växjö, och väl i Växjö bytte jag till tåg som skulle ta mig resten av vägen.
I Göteborg anlände jag 19:50 och första förbandet skulle gå på kl20, men dom var jag inte där för att se, utan jag åkte för att se The Word Alive mest och sen för att se Falling In Reverse.
Pustervik, där spelningen skulle vara, låg ungefär 2km från Centralstationen så var där strax efter klockan 20. Fick höra ungefär två låtar med första supportbandet, Dead Girls Academy. The Word Alive gick på 20:45 och Falling In Reverse 21:45.

Jag har bara varit på Sticky Fingers i Göteborg så visste inte hur stort/litet Pustervik var.
När jag väl kom in så var det knappt något folk där. Jag brukar stå en bit bak för att få med hela scenen när/om jag ska filma någon låt. Jag hamnade på första raden i slutändan och det var endå rättså okej.
Det blev aldrig något tryck, som jag annars är van vid när jag står längst fram, och videorna blev bra också.

En vän till mig var på spelningen i Stockholm och jag har även sett setlisten de spelade där, så jag hade ju valt ut låtar jag hade tänkt filma. Två låtar speciellt, Superhero och I'm Bad At Life, vilka båda är från nyaste skivan Coming Home.
Nu har Ronnie varit sjuk med influensa/förkylning ett par dagar. Hela The Word Alive ha varit sjuka med. Telle var sjuk som attan igår. De ställde in spelningen i Finland pga detta.
Så pga att Ronnie är sjuk så hade de kortat ner setlisten, men det visste vi ju inte innan de kom på scen utan när de började med I'm Not A Vampire, som var på encore:et i Stockholm, så visste jag att nu fan kommer säkert inte mina låtar att spelas.
De spelade Superhero och videon finns uppe på min Youtube, men de spelade inte I'm Bad At Life.
Men en är bättre än ingen alls!
 
Efter spelningen var slut träffade jag Zach från The Word Alive, tror jag bara är menad att träffa honom för det var bara han jag träffade när jag såg dem i Southampton för snart 5 år sedan.
Men det har jag ingenting emot, Zach är enormt trevlig.
 
Sen blev vi tillsagda att gå ut. Nu vill jag nämna att när jag går på konserter i England så är det alltid en massa folk som stannar kvar för att träffa banden osv.
Inte ofta band jag går och ser hänger vid merchet efteråt som Zach från The Word Alive gjorde igår.
Men det var inga utanför spelstället när jag kom ut.
Så jag gick runt utanför och pratade med A i telefon, för hon var snäll nog att hålla mig sällskap tills bussen hemåt skulle gå kl02.
Strax efter midnatt kommer Ronnie ut, men då jag är blygare än blygast om jag är själv så ropade jag inte på honom. Plus han var med en del folk.
Skrattar lite åt migsjälv samtidigt som jag sparkar mig själv inombords, då jag var den enda som stannat kvar och jag hade chansen att vara den som hade fått träffa honom efteråt igår om jag hade tagit mig i kragen och ropat på honom. Om det nu inte hade meet and greets iofs,  men det vet jag inte.
Ganska säker på att de kommer tillbaka at some point för Ronnie var pleasantly surprised över att publiken visste sångtexterna. Det var gulligt att se <3
Vi tar träffandet av Ronnie nästa gång istället!
 
Skulle egentligen postat detta efter jobbet, men jag däckade på soffan. Ögonen gick i kors efter att ha rest hela natten och sen jobbat tills 14:30.
Nu ska jag sätta igång en film och sen sova sååå gott inatt i min säng tillsammans med pälsbarnen.
 
Här kommer en video från igårkväll.
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!