www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En veckas ledighet

 
 
Här har man varit så inaktiv så det har bildats spindelväv i hörnen här tycker jag.
Det har faktiskt inte hänt så mycket under tiden jag varit inaktiv. Mycket jobb! Jag är bara anställd på 50%, men under sommaren har jag jobbat mer än heltid. I Juli kommer jag ha jobbat 191tim, skulle varit 203, men gick hem i Lördags pga sjukdom och gav bort mitt pass igår (Söndag). Våra pass är ju allt mellan 11-13tim långa beroende på dag på veckan OCH om det är dag eller nattpass. Så det är inte så många pass jag egentligen haft, men blir ju många timmar total pga längden på passen.
 
Nu är min brukare med familj uppåt landet på "Semester" och då jag inte kunde följa med denna sommaren så har jag nu ungefär en veckas ledighet. Går på ett nattpass kl19 på Söndag. Vi börjar nattpassen normalt kl21.
 
Jag ska iväg både Torsdag och Lördag så lite ska man hitta på iaf. Vart jag åker får ni reda på i ett kommande blogginlägg!
Måste hålla lite spänning här på bloggen. haha
 
Hoppas ni alla har en underbar sommar, och om ni befinner er i områden som är drabbade av skogsbrand så skickar jag massa lyckotankar att ni håller er säkra!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!