www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Planerat London äventyr!

Bild från sommaren 2014 om jag inte har fel <3
 
Nu är det spikat och klart!
Jag och underbaraste A ska på äventyr i London. Tror självaste Halloween inträffar då, då det är sista helgen i Oktober.

Roten till vår lilla resa är för att gå och se Our Last Night 25/10 och även State Champs 27/10, båda i London.
För några dagar sedan så kollade jag faktiskt upp biljetterna och då var State Champs slutsålt i London och då var planen att vi skulle se OLN i London, SC i Manchester 26/10 och sen även ta 5 Seconds of Summer i Manchester den 27/10. Men när jag kollade nu ikväll, för vi skulle boka allt på Måndag, så var 5SOS slutsålt i Manchester OCH helt plötsligt fanns det biljetter till State Champs i London. Ödet kanske?
Så nu åker vi över den 25/10 för Our Last Night, 26/10 är 100% utforskning av London för A's del, 27/10 State Champs och sen flyger vi hem den 28/10. Vi kommer såklart få en halvdag för utforskning både 25/10 och 27/10 för ingen av oss är "köa för spelningen"-typen.
Sen är London så underbart så jag tar alla chanser jag kan att gå till alla mina favoritställen och även utforska nya platser.
 
Our Last Night har jag dissat ett flertal gånger då jag haft biljett till dem. Såg dem 1/6 2013 med The Word Alive och Sleeping With Sirens. Har haft biljetter till dem 3ggr sen dess tror jag, och inte gått i slutändan.
Fjärde gången gillt? haha
Nu får jag ju även se Hand Like Houses igen, som jag såg med Pierce the Veil i slutet av Maj 2013.
Pepp på att se Hawthorne Heights med. Dem lyssnade man ju på när man var yngre och i sin lille "emo" fas som folk vill kalla det.

Och State Champs såg jag ju i Paris 25/2 2017, Stockholm 3/6 2017, London 11/11 2017 och nu då 27/10 2018 i London.
Hoppas såklart de kommer tillbaka till Sverige/Danmark på nästa turne.
 
Bebbarna får ju åka på Kattpensionat under dessa 4-5 dagar jag och A är iväg.
Nervös som bara den, mest föratt Chili och Grace blev så illa behandlade på Kattpensionatet de var på när jag åkte till Paris. Och nu har jag ju lilla Legolas med och även fast de går ihop bra, så kan Legolas vara lite jobbig och kanske behöver separat rum på Kattpensionatet. Det känns dock inte snällt att han ska vara helt själv då han är väldigt pratig och vill bara vara nära sina "syskon". Jag kommer nog på något som funkar. Ska ringa och prata med Kattpensionatet jag planerat att ha dem på, och fråga massor.
 
Förlåt att jag inte bloggat på en månad. Har jobbat mycket samt varit lite halvsjuk av och till de senaste 2-3veckorna. Inte haft mycket värt att blogga om.
Tänker inte säga jag ska förbättra mig, för då blir det inte av. haha
Hoppas ni alla får en härlig helg!
 

 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0