www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

One of the two joys in my life

 
I Söndagskväll sov jag tidigt för jag kände på mig att jag skulle få jobbsms på måndagsmorgonen.
Vaknade kl7 av mig själv och bara låg och mös i sängen med katterna när det plingade till i mobilen kring 07:20.
Jobb 8-17. Då jag inte behövt ta några smärtstillande under helgen så tänkte jag "why the heck not.." så skickade iväg ett JA och hoppade upp ur sängen och gjorde mig lite havregrynsgröt med rivet äppel och kanel. mums <3
 
Ryggen höll under hela jobbpasset, dock var jag såklart tvungen att skada mig på något sätt, så klantig som jag var grabbade jag tag i ett ugnställ från ugnen och brände mig rätt så rejält.
På med kylgel från förstaförbandetlådan och bara fortsätta jobba!
Nu, en dag senare, känner jag inte ens av det. Det stramar lite när jag spretar med fingarna då jag brände mig vid långfingret, men annars känner jag inte av det alls.
 
Iaf, to the point of this post, kom hem till lite post och hade fått dessa två beauts i brevlådan.
När jag köper konsertbiljetter till spelningar i England så försöker jag använda mig utav Ticketwebs. Speciellt för de har ofta valet att "print at home"  eller relativt billig frakt till Sverige. Plus de skickar oftast ut biljetterna väldigt snabbt. Frakten för dessa kostade mig bara £3 nånting per biljett. Vilket, fair enough, är endå 30+ kronor men om du tänker efter så kostar ett utrikesfrimärke hela 21kr nu!
Det är jämfört med Ticketmaster UK rena rama fyndet då de vill ha £18 för de skickar med UPS. Du har inte ens valet att välja boxoffice collection eller print at home på senaste! Det är absurt!

Men ja, The Maine köpte jag förra Onsdagen, 28 Februari, och PVMNTS köpte jag den 23e Februari. Trodde inte att de skulle trilla ner i brevlådan såhär snabbt!

Det är endå roligt att ha dem "i handen" så att säga, det gör det mer verkligt och jag är så pepp även fast det är en bra bit kvar till slutet på Maj och ännu längre till början av Juni.
Ja, The Maine är ju 6e Juni så idag är det exakt 3månader!
 
Har dock 5 Seconds of Summer i Stockholm om 2 veckor! Det ser jag fram emot! Alltid roligt att komma bort ett par timmar.
Att man kan resa vid lunchtid och endå komma till konserten i tid är inte något jag upplevt på länge då jag inte går på konserter i Sverige.
Mjo, jag gick ju på Neck Deep i Köpenhamn i höstas, åkte hemifrån kl13 och kom till Köpenhamn vid 16. Perfekt då dörrarna öppnade vid 18.
Och för Falling In Reverse / The Word Alive i Januari så åkte jag hemifrån 15:15 och anlände i Göteborg 19:50. Dead Girls Academy gick på kl20. Perfekt där med!
Men vad jag försöker säga är att det inte är a regular thing att jag går på konserter på hemmaplan.
Dock är det en hel del bra band som kommer till Sverige/Danmark under våren.
Vi får se vad som händer!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!