www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Oh how the night changes

 
Denna bilden är tagen igårmorse kring kl05.
Var så trött att jag var tvungen att gå ut flera gånger för att hålla mig vaken. Den svala luften hjälpte lite.
Jag råkade somna till ett par gånger mellan kl4-8, men det rörde sig om cirka 5min eller så. Vi är endå dubbelassistans som tur väl är.
Planen var ju att sova någon timme innan jag gick på mitt första nattpass, men tyvärr hittade jag en stor äcklig spindel i hallen så fick städmani istället. Tror min trötthet på morgonkvisten låg lite i att jag inte sov innan mitt pass. Brukar ju sitta upp på nätterna ibland, så har oftast inte problem med att hålla mig vaken.

När jag kom hem igårmorse, från nattpasset, så mer eller mindre ramlade jag ner i sängen, men väcktes igen 5tim senare av att min älskade lilla Chili inte mådde bra.
Hon går nu på lite magmedicin i hopp om att det ska lösa det hela, annars så ska jag byta till ett foder som är snällare mot magen och som är mer lättsmält. Sådant kan ju alla tre av mina snuttisar äta utan att de tar någon skada.

Ska även på nya Star Wars ikväll. Har biljett bokad kl21, men funderar faktiskt på att gå på 14:45 eller 18:00 visningen istället så jag kommer isängs tidigt. Är ledig ett par dagar, så vill ta vara på sömnen, sen jobbar jag Lör-Sön då jag fått en kollegas pass.

De har bytt bokningsystem hos min biograf sen ett bra tag tillbaka, så istället för att kunna avboka själv så måste du emaila biografen, så om jag bestämmer mig för att boka annan visning ikväll så kanske inte de hinner se mitt email om avbokningen av den andra... Det kanske går att säga till på bion, men ifall det inte går så är man ju screwed. haha

Har även nu under natten beställt hem ett par(2st) nya hörlurar till min iphone. Har ju 7an så måste ha sådan med lightningkabel.
Vet ej om jag nämnt det, men tappade ju bort mina 3,5mm hörlurar och lightning adaptern man får med mobilen när du köper den, när jag gjorde mitt första pass förra Måndagen. Var på sjukhuset så de var lönlöst att försöka hitta dem dagen efter.
Köpte hem ett par wireless hörlurar, som jag fick på onsdagen, som jag ska reklamera för de har börjat glappa och bara högra hörsnäckan funkar, och det tycker jag är helt oacceptabelt efter att bara ha haft dem i under en veckan. Som du bär dem när du använder dem så ska de inte bli något glapp i kabeln. Iaf inte på såhär kort tid.

Nu ska jag leka gammal dam och lägga lite patiens.

Trevlig natt på er!
Kommentarer
Postat av: emma

hoppas filmen är bra :)

Svar: Precis hemkommen från filmen och den var så bra! Nu vet jag ju ej om du är ett Star Wars fan, men efter Rogue One (som jag inte tyckte var värst bra), så var jag lite skeptisk med endå pepp på Han Solo filmen. Men som nämnt, den var hur bra som helst! :D
Jenny Eriksson

2018-05-23 @ 09:35:53
URL: http://nouw.se/islycka
Postat av: Angelica Wåhlin

Vilken fin soluppgång!

2018-05-23 @ 17:55:29
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr Hej Finisar!

Namn: Jenny
Född: 26 Nov 1985
Bor: Ronneby (men är smålänning <3)
Djur:
Grace (Juni 2010)
Chili (Juni 2011)
Legolas (Mars 2017)
Intressen: Musik, Konserter, Filmer/TVserier, Resa.
Annat småttogott: Föredetta köksbiträde som börjat jobba som Personlig Assistent i Maj 2018. Drömmen om att flytta till England är fortfarande aktuell men vägen dit har bara får lite kurvor och svängar. Vi tar oss dit snart nog. Just nu stormtrivs jag på mitt jobb, så drömmen ligger tillfälligt på hyllan och samlar damm!
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!